[Hem]
[Varor]
[Bilder]
Personligt-Hantverk [Hantverk]
[Om P-H]
[Länkar]

Länkar


Lajvföreningar
Horisontell linje

Tak Naurukul - Förmodligen världens sötaste och trevligaste svartblod. Skatta er lyckliga om ni har möjlighet att få lajva med dessa underhållande. och trevliga filurer, ge fan i bofferinstinkterna och bara njut av deras något annorlunda livsstil.

Tu Lajv - Lajv-, och rollspelsförening i Tumba, söder om Stockholm. Har det lilla men sköna lajvområdet Moriaberg som hyser ett värdshus och några andra byggnader.

Ronneby lajvsällskap. - Håller till på Horsahallens gille och driver kampanjlajv, bl.a. Etridien som jag hade mycket kul med -07 och -08 och ska återkomma till.

DMF - Dalslands medeltidsförening håller till på Kroppefjäll, som nu har blivit riktigt framkomligt med den nya vägen. Har ett bra system för att hjälpa arrangörer med logistiken.

Horsahallens gille - Ett imponerande projekt för uppbyggnad av lajvby med några medeltida hus på gammal gårdsmark. Rätt unik i att ha en stor och en liten by på lagom avstånd från varandra (6-700 m). Rekommenderas varmt.

INEXAD - Peter Cadier med vänner började med att arra Grevinnans nya rike efter projektplaneringsprinciper och gjorde succe genom att ge alla deltagare en mycket bra intrig anpassad efter personliga önskemål. Förmodligen är Peter landets mest energiska OCH välorganiserade lajvare och lajvarr för tillfället.

Haugnirs hjältar - Ett mycket skönt gäng äventyrare som brukar göra livet intressant för alla runtomkring. Den ojämförlige Peter Cadier ägnar en del av sitt liv åt sin hemliga identitet Volmar i detta sällskap.
Annat Lajvigt
Horisontell linje

Nordic Armour - Min favorit bland lajvande danskar i Sverige importerar det mesta i ringbrynjor, nitat och onitat, till mycket fördelaktiga priser. Klicka dit och "bara titta lite" ;-).

Tid-Otid - Tillverkar lajvkläder och annat, drivs bland annat av Uppsalas lajvdrottning Cajsa som jag har sprungit på en hel del nu i olika roller. Wollmar - Tillverkar intressanta saker i läder.Börsljudet - Börs Anders Öhman är en fantastisk speleman och instrumenttillverkare.

Tältmakaren.se - Börs Anders tyske tältmakarvän jobbar i sverige nu.

Science Fiction Bokhandeln - Vem annars för att hitta fantasy-, och SF-böcker, rollspel och annat.

Livräddande
Horisontell linje

Blodgivning - Ett enkelt och rätt kul sätt att göra världen lite bättre. Du får betalt också!

Tobias Registret - Om du är mellan 18 och 30 år kan du anmäla dig och kanske kan rädda en persons liv en dag.

Civilförsvarsförbundet - Håller kurser i första hjälpen och krishantering av olika slag.

Annat
Horisontell linje

Tradera - Sveriges auktionssajt, jag säljer och köper en hel del allt möjligt där.

Pricerunner - Stor prisjämförelsesajt.

Bokfynd - Mycket bra sajt för att hitta böcker till bra pris.

CINT - Bra konsumentsajt med massor av betygsatta produkter och tjänster.

Digital Photo Review - Fantastiskt detaljerade tester av digitalkameror, min kamerabibel.

Nyköpings textil och linbutik - Min fantastiskt kunniga och trevliga syfröken som höll i klädsömnadskursen på Folkhögskolan har också en butik med fina tyger.

Digipark - Mitt gamla webhotell, många webtjänster för lite pengar.

Nyköping med omnejd
Horisontell linje

Surprice - Nyköping glasscafe som har helt underbar hemlagad glass, fettsnål och med otrolig smak av de riktiga råvarorna. Deras soppor och bagels är också en smakfest till mättande lunch. Trevlig personal och klart vettig prissättning är ingen nackdel heller.

Tandoori House - Indisk mat är fantastisk, i nyköping är det Tandoori House som serverar läckerheterna.

Emils kök - God mat av lagom hög klass till ett bra pris. Emil serverar sin mat på Nyköpings golfklubb, kanske inte det första stället man tänker på för att få sig en god lunch.

www.kjellberga.se - Anders Kjellberg på granngården Norrby. Han erbjuder turer och äventyrspaket med häst och vagn, alternativt släde.

E-post: info@personligt-hantverk.com   Mobil: 0734-231431    Webmaster.